web základní organizace

Sběr měli

24.01.2021 17:30

Dobrý den,

sběr měli v naší ZO proběhne v prvním únorovém víkendu, a to buď v sobotu 6. 2., nebo v neděli 7. 2., datum a místo bude včas upřesněno. Předpokládáme, že se uskuteční cca od 9 do 12 hodin, místo bude upřesněno podle situace, jak se podaří něco vyjednat. Každý včelař dodá měl jako obvykle, tj. v kelímku od jogurtu, zakrytém plátnem a upevněném gumičkou, lépe dvěma. Přímo na místě sběru bude každý kelímek opatřen samolepkou, které jsou pro Vás připraveny.

Zároveň každý včelař podepíše příslušné listiny.

Vzhledem k epidemickým opatřením budou do místnosti členové vstupovat jednotlivě, každý musí mít zakryté dýchací otvory rouškou nebo respirátorem, na místě bude k dispozici i dezinfekce na ruce. Ostatní včelaři budou čekat před budovou na parkovišti. Zdůrazňuji a připomínám nařízení o dodržování bezpečné vzdálenosti mezi osobami.

Budou-li v den sběru k dispozici i peníze na výplatu dotací, budou samozřejmě vypláceny také. Nemůže-li se někdo pro dotaci dostavit, může mu ji vyzvednout někdo jiný, samozřejmě s podepsanou plnou mocí. Formulář je ve Včelařství nebo na www.vcelarstvi.cz.

Máte-li jakékoli další dotazy, obracejte se s nimi na své důvěrníky, popř. přímo na mne.

Jelikož je situace kolem doatcí stále nejasná, sledujte proto, prosím, naše webové stránky, kde budou všechny aktuální informace obratem doplněny a zveřejněny, a to třeba i několikrát za den, vyžádá-li si to situace.

Děkuji Vám za pochopení a v této nelehké době Vám přeji zejména pevné a dlouhé zdraví

 

L. Klouda

předseda ZO

Vyhledávání

Kontakt